Wellness handen.

Nagels lakken (handen):

De nagels worden eerst gelakt met een base coat, daarna 2x met een kleurlak en als laatste een top coat.


Gellak (handen):

Gellak is een LED/UV soak off gel polish (semi-permanente nagellak) van een zeer hoge kwaliteit!

Gellak is ideaal als u geen kunstnagels wilt of mag hebben (bijv. voor uw werk), maar toch graag mooie verzorgde nagels wilt voor een feestje of de feestdagen.

De gellak blijft wel 2 tot 3 weken perfect op de natuurlijke nagel zitten (afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagels).

Doordat de gellak meegroeit met uw natuurlijke nagel is het van belang om de nagels tijdig te laten nabehandelen, zodat uw nagels mooi blijven en niet gaan breken.

De voordelen van gellak zijn:

* Sterker dan een nagellak.

* Dunner dan kunstnagels, dus oogt zeer natuurlijk.

* Flexibel als uw natuurlijke nagel.

* Eenvoudige applicatie en verwijdering.

* Geen droogtijd na applicatie, want de gellak wordt uitgehard onder een LED/UV lamp.


PadiPuur Keratine Gloves:

PadiPuur Keratine Gloves zijn plastic handschoenen gevuld met een rijk voedende en natuurlijke intensieve pakking van: Plantaardige Keratine, Vitamine E, Urea en Copaiba Oil om de handen te voeden en de nagels te versterken! Werkzame en doeltreffende handbehandeling bij droge handen welke last hebben van eczeem, kloven en eeltvorming. PadiPuur repareert schade in de Keratine laag waardoor de huid en nagels versterken en meer weerstand kunnen bieden tegen invloeden van buitenaf en van binnenuit.


Hand Spa:

Desinfecteren van de handen, handenscrub, handmassage, handenpakking. (Bij het scrubben worden dode huidcellen en velletjes verwijderd, waardoor de huid zachter wordt. De handenpakking kan met een crème of met paraffine. Een paraffine pakking stimuleert de doorbloeding van uw handen en maakt de huid zacht en soepel. Een paraffine pakking wordt toegepast bij droge handen, het verlicht gewrichtsklachten bij jicht, artrose en reumatoïde artritis en geeft verlichting bij winterhanden. Om hygiënische redenen wordt in de salon gebruik gemaakt van een paraffine spray.