Wellness voeten.

Teennagels lakken:

De teennagels worden eerst gelakt met een base coat, daarna 2x met een kleurlak en als laatste een top coat. In verband met de hygiëne worden de teennagels met een eigen meegebrachte nagellak gelakt, het is ook mogelijk om nagellak in de salon te kopen. Base coat en Top coat kunnen ook zelf worden meegebracht of in de salon worden gekocht. Tip! Doe slippers aan, zodat de nagellak goed kan uitharden zonder te beschadigen.


Gellak op de teennagels:

Blijft uw nagellak niet lang mooi op uw teennagels zitten? Probeer dan eens gellak op uw teennagels. Na het aanbrengen van de gellak op uw teennagels zien deze er mooi verzorgt en stralend uit en blijft tenminste 2 tot 3 weken zitten. 


PadiPuur Keratine Socks:

PadiPuur Keratine Socks zijn plastic sokken gevuld met een rijk voedende en natuurlijke intensieve pakking van: Plantaardige Keratine, Vitamine E, Urea en Copaiba Oil om de voeten te voeden en de nagels te versterken! Werkzame en doeltreffende voetbehandeling bij droge voeten welke last hebben van eczeem, kloven en eeltvorming. PadiPuur repareert schade in de Keratine laag waardoor de huid en nagels versterken en meer weerstand kunnen bieden tegen invloeden van buitenaf en van binnenuit.


Cosmetische voetbehandeling:

Desinfecteren van de voeten, eventuele aanwezige nagellak verwijderen, aanbrengen cuticle remover, nagels knippen, nagels modelleren (vijlen juiste lengte en vorm), verzorgen nagelomgeving, voetmassage, nagels lakken.


Foot Spa:

Desinfecteren van de voeten, voetenscrub, voetenpakking, voetmassage. (Bij het scrubben worden dode huidcellen en velletjes verwijderd, waardoor de huid zachter wordt. De voetenpakking kan met een crème of met paraffine. Een paraffine pakking stimuleert de doorbloeding van uw voeten en maakt de huid zacht en soepel. Een paraffine pakking wordt toegepast bij droge voeten, het verlicht gewrichtsklachten bij jicht, artrose en reumatoïde artritis en geeft verlichting bij wintertenen en -voeten. Om hygiënische redenen wordt in de salon gebruik gemaakt van een paraffine spray.