DE SALON.

U kunt bij mij terecht in mijn sfeervol ingerichte salon en plaatsnemen in een comfortabele behandelstoel, om zo te kunnen genieten van de behandeling. Ik werk uitsluitend met kwaliteitsproducten zoals Footlogix, Puur Vera, Malima Cosmetics en Malu Wilz en maak gebruik van moderne technieken. Mijn salon bevindt zich op de begane grond, dus over het algemeen voor iedereen toegankelijk, en er is voldoende parkeergelegenheid.

Door te werken volgens de Code van het Voetverzorgingsbedrijf en de Code voor de Schoonheidsspecialist voldoe ik aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu. 

 Ik ben aangesloten bij de  brancheorganisaties ProVoet en ANBOS en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP) van ProCERT. Een bij het KRP geregistreerde pedicure is verplicht haar accreditatiepunten te behalen om de kwaliteit te waarborgen. 

Ik sta open voor vragen en/of klachten. Soms kan het voorkomen dat er in gezamenlijk overleg geen oplossing wordt gevonden. Dan is het goed om een externe partij bij het geschil te betrekken. Als lid van ProVoet en ANBOS ben ik aangesloten bij De Geschillencommissie en voldoe ik aan de wet Wkkgz.


logos aangesloten_1