OVER MIJ.

Hoi! Ik ben Astrid Tempelaars, het gezicht achter Beauty & Trendy. Ik heb 2 kanjers van zonen en ben getrouwd met een lieve man. Ik ben gediplomeerd (medisch) pedicure en schoonheidsspecialiste.


Mijn pedicure opleiding heb ik gevolgd bij het Zebra College in Roosendaal en heb hier in 2011 mijn diploma voor behaald.

In onze huidige maatschappij komen voetproblemen die ontstaan als gevolg van diabetes, reuma, e.d. steeds vaker voor. Om ook deze voetproblemen te kunnen behandelen ben ik bij Esthetica Opleidingen in Breda de opleiding medisch pedicure gaan volgen en hier in 2013 mijn diploma voor behaald.

Om ook schoonheidsbehandelingen in de salon aan te bieden in combinatie met pedicurebehandelingen, wilde ik me daar verder in verdiepen en ben de opleiding voor schoonheidsspecialiste gaan volgen bij Esthetica Opleidingen in Breda en heb hier in 2017 mijn diploma voor behaald.

Verder volg ik regelmatig cursussen en workshops en bezoek ik congressen en beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Naast mijn schoonheidssalon heb ik ook een webshop die ik in 2020 ben gestart. In de webshop bied ik schoonheidsproducten aan van hoogwaardige kwaliteit omdat het van groot belang is om de huid, het grootste orgaan van het menselijk lichaam, goed te verzorgen en te beschermen. Door invloeden van buitenaf is er een grote kans op vroegtijdige veroudering of beschadiging van de huid. Zo kun je thuis genieten van professionele huidverzorging en ook een vleugje salonsfeer ervaren.

In de webshop vindt je ook de ATB Handgemaakte Sieraden (sinds 2018), deze worden met liefde, en mijn passie voor sieraden, ontworpen en gemaakt door mijzelf. Omdat het handwerk is, en daardoor een beperkte oplage, heb je altijd iets unieks. ATB Handgemaakte Sieraden zijn mooi voor jezelf, maar zeker ook leuk om cadeau te doen.

Mijn grote hobby is fotograferen. Ik maak bijna al het beeldmateriaal zelf, wat ik super gaaf vind om te doen.

Lieve groet,
Astrid


 

 

E-mailen
Bellen
Instagram