OVER MIJ.

 Mijn naam is Astrid Tempelaars. Ik ben gediplomeerd (medisch) pedicure en schoonheidsspecialiste en gecertificeerd nagelstyliste.

Mijn pedicure opleiding heb ik gevolgd bij het Zebra College in Roosendaal en heb hier in 2011 mijn diploma voor behaald. In 2012 heb ik mijn certificaat nagelstyliste behaald bij Perfect Manicure & Nailstyling in Sprundel. In onze huidige maatschappij komen voetproblemen die ontstaan als gevolg van diabetes, reuma, e.d. steeds vaker voor. Om ook deze voetproblemen te kunnen behandelen ben ik bij Esthetica Opleidingen in Breda de opleiding medisch pedicure gaan volgen en hier in 2013 mijn diploma voor behaald. Na een korte opleiding schoonheid voor pedicure, om schoonheidsbehandelingen in de salon aan te bieden in combinatie met pedicurebehandelingen, wilde in mij hier verder in gaan verdiepen en ben de opleiding voor schoonheidsspecialiste gaan volgen bij Esthetica Opleidingen in Breda en heb hier in 2017 mijn diploma voor behaald. Omdat sieraden mij, van kinds af aan, altijd al hebben gefascineerd en ik toen ook oorbellen en dergelijke voor mezelf maakte, ben ik in 2018 een workshop gaan volgen om de technieken van deze tijd onder de knie te krijgen en het sieraden maken weer op te gaan pakken. Zo is ATB Handgemaakte Sieraden ontstaan. 

Verder volg ik regelmatig cursussen en workshops en bezoek ik congressen en beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche.